Asas forex untuk newbie / new comer first step to become ...

Pengalaman & Realiti Sebenar Main Forex

Aku nak kongsi realiti sebenar main forex. Boleh ke jadi kaya kalau main forex? Senang ke main forex? Forex ni scam atau benar? Kalau nak tau jawapannya, rajin-rajinkanlah diri untuk baca pengalaman yang aku kongsikan di bawah ni. Kalau korang malas nak baca, boleh skip ke perenggan yang terakhir untuk mengetahui jawapannya.
OK! Ceritanya bermula bila aku decided untuk main forex selepas aku diberhentikan kerja (24 jam notis) oleh syarikat aku. Sebelum diberhentikan kerja, aku ada jugaklah ilmu asas pasal forex trading ni. Sebab tu aku macam confident untuk menganggap yang aku boleh jadikan forex trading sebagai full-time job aku. Tambahan pula dalam account aku masa tu ada dalam ~RM30k duit saving.
So sebagai permulaan, aku decided untuk join satu group Telegram forex signal oleh FxProfitPips. Aku terpengaruh untuk masuk group forex signal tu sebab diorang selalu claimed yang group tu selalu menang trading dengan"95%" winning rate & siap cakap boleh dapat untung USD100 dalam sehari dengan deposit USD10 sahaja sebagai permulaan. Pastu aku register dengan bukak forex account sebanyak USD60 bersamaan ~RM250 (Group Telegram forex signal tu buat duit melalui commission bila kita menang trade sebab kita register di bawah group forex signal tu).
Bila aku start live trading & follow signal group Telegram tu, baru aku tau yang realiti forex ini tidak indah sebenarnya. Nak dipendekkan cerita, group forex signal tu bukannya selalu menang trading pon. Kalau menang pon kadang2 jer. Bila diorang menang trading, punyalah diorang bangga & buat announcement kat group Telegram. Tapi bila diorang kalah dalam trading, krik krik.. Senyap macam tu jer. Apa yang aku boleh conclude kan tentang group forex signal tu (FxProfitPips) adalah winning rate diorang bukannya 95%. Pastu untung USD100 dalam sehari dengan berbekalkan deposit USD10 tu semua propaganda jer lebih.
Account trading aku sebanyak USD60 tu margin call dalam masa 2-3 bulan. Itu pon aku trade guna lot kecik 0.01 untuk setiap trade. Secara kesuluruhan, aku dah spent duit sebanyak RM250 (Bukak account trading) & RM100 (Untuk beli buku2 bacaan tentang forex). So total duit yang aku dah habiskan untuk forex adalah sebanyak RM350 dalam masa 2-3 bulan tu.
Kenapa aku kongsikan pengalaman aku ni semua kepada korang? Sebabnya aku tak nak korang terpedaya dengan fantasi2 yang ditanamkan oleh group2 forex signal kepada orang2 yang tengah terdesak nak membuat duit tambahan. Sebab bila korang follow group forex signal tu, bila korang menang trade, group forex signal tu dapat commission. Tapi bila korang kalah trade, group forex signal tu tak rugi apa2. Korang rasa adil ke macam tu? Aku pon bersyukur sebab aku cuma rugi RM350 sepanjang aku terjebak dengan forex ni. Sebab ada jer ramai orang lain yang dah menghabiskan beribu-ribu ringgit sebab nak mengejar fantasi untuk menjadi kaya dengan bermain forex.
Aku tak nafikan ada orang yang mendapat untung besar dengan trading forex. Tapi orang2 macam tu dah memang pon kaya sebelum ni sebab diorang ada simpanan duit yang banyak atau ada buat bisnes selain trading forex. Jadi bila diorang kalah trade, tak effect diorang pon sebab diorang ada banyak duit backup dari saving atau income2 yang lain. Tapi kalau korang nak main forex dengan hanya berbekalkan duit saving yang sikit seperti contoh RM1000 di dalam account bank, korang sebenarnya melakukan kesilapan yang besar.
Alasan yang selalu diberikan kepada orang2 yang rugi dalam forex adalah ilmu kena cukup, trading forex & main forex adalah 2 perkara yang berbeza, kena pandai buat analisis, bla bla bla and seterusnya. Aku mengaku memang ada betulnya di situ di mana kita kenalah pandai/berilmu dalam membuat sesuatu perkara seperti contoh trading forex atau perkara2 yang lain. Tetapi aku rasa ramai orang jarang bercerita tentang realiti sebenar forex, sebab semuanya lebih suka nak bercerita indah tentang forex. Jadi aku rasa aku macam ada tanggungjawab untuk memberitahu realiti sebenar tentang forex kepada orang2 yang ada plan nak cuba try test forex ni.
Jadi sebagai kesimpulan, boleh ke jadi kaya kalau main forex? Jawapannya boleh, kalau korang ada ilmu yang cukup tentang forex & juga duit simpanan yang banyak giler. Jadi bila korang rugi, korang takkan rasa terkesan daripada kerugian tu. Senang ke main forex? Jawapannya susah, sebab kalau senang takkan ada orang yang miskin di dalam dunia ni sebab semua boleh generate duit melalui forex trading. Forex ni scam atau benar? Ada yang scam & ada yang betul. Aku nak nasihatkan kalau nak follow group forex signal, kena berhati-hati. Sebab kebanyakkan daripada group2 forex signal ni selalu suka heboh kepada satu dunia bila diorang menang trade, tapi bila diorang kalah trade terus diam sejuta bahasa. Dari situ boleh nampaklah diorang tak telus/jujur kepada orang2 yang join group forex signal tu.
Sekian. Terima kasih kepada sesiapa yang membaca post ini sampai habis.
submitted by siber3000 to malaysia [link] [comments]

Wayland Group DD

I want to use this thread to present the key findings of going through recent Wayland news releases. Everything shown here is public accessible. I have no intention to accuse someone of fraud or something like this, just asking questions ....

Feb 20 2019: Wayland Group Provides Corporate Update
I do not want to speak about the well below average generated revenues nor the revenue forecasts. Just as a side note: Ben had a forecast of ~ $15,000,000 for Q4 2018 (October – December 2018). The corporate update states $1,305,033 for Q4 2018 (< 10 percentage of the forecast). In addition, you cannot whitewash the 480% increase to the previous quarter.

“Wayland has also entered into an agreement to obtain additional funds to support the expansion of the Company’s global footprint and fund development of its flagship Langton facility. This agreement is with certain investment funds managed by Alpha Blue Ocean Inc. (“Alpha Blue”) a money manager based in London, United Kingdom with a strong track record of partnering with public companies and delivering meaningful value to their shareholders.”

Founder and CEO of Alpha Blue Ocean Inc. is Pierre Vannineuse (https://www.linkedin.com/in/piervan/)

Ok let’s have a look at their strong track record:

JUN 21 2018
QuickCool AB (Publ) ("QuickCool" or the "Company") has entered into a financing agreement with European High Growth Opportunities Securitization Fund through its financial advisor Alpha Blue Ocean Inc.
See: http://news.cision.com/quickcool/quickcool-ab-enters-into-a-financing-agreement-with-european-high-growth-opportunities-securitizatio,c2554476

See performance since financing: https://i.imgur.com/j7HxzPk.png

Okay next
MAR 28 2018: CybAero and European High Growth Opportunities Securitization Fund (“EHGO”), advised by Alpha Blue Ocean Advisors Ltd, member of the Alpha Blue Ocean Investment Group (“ABO”), has now signed an agreement regarding a financing solution of up to SEK 52.5 million in the form of thirteen convertible loans, the first loan of SEK 4.5 million and the following twelve loans each of SEK 4 million.
See: http://news.cision.com/cybaero/cybaero-signs-agreement-with-alpha-blue-ocean-for-up-to-sek-52-5-million,c2483046

Seriously? Just 3 months later:
June 22 2018: Sweden’s largest military drone maker files for bankruptcy
“CybAero had provisionally negotiated a financing solution with the Luxembourg-based European High Growth Opportunities Securitization Fund, or EHGO, to raise $6 million in the form of 13 convertible loans. The EHGO had hired the London-based Alpha Blue Ocean Advisors to mediate a deal. The first tranche in this solution involved a bridge loan amounting to $227,000.
Nasdaq First North rejected this first tranche arrangement and insisted that, in order for trading in its share to resume, CybAero needed to place a minimum of $114,000 in escrow on a authorized bank account. Moreover, Nasdaq First North launched an investigation to determine if the negotiated financing solution violated stock exchange rules.”
See: https://www.defensenews.com/newsletters/unmanned-systems/2018/06/22/swedens-largest-military-drone-maker-files-for-bankruptcy/

Also see: https://simplywall.st/stocks/se/capital-goods/sto-cba/cybaero-shares/news/will-you-be-burnt-by-cybaero-abs-stocba-cash-burn/

Okay next
Feb 20 2018: MOLOGEN AG enters into financing agreement with Alpha Blue Ocean's European High Growth Opportunities Securitization Fund
See: https://www.dgap.de/dgap/News/corporate/mologen-enters-into-financing-agreement-with-alpha-blue-oceans-european-high-growth-opportunities-securitization-fund/?newsID=1053753

See performance since financing: https://i.imgur.com/JXVJ7yq.png

Okay next
19 March 2018: Cereno Scientific enters into a financing agreement with European High Growth Opportunities Securitization Fund through its advisor Alpha Blue Ocean
See: https://www.cerenoscientific.se/en/en/ehgo_agreement

See performance since financing: https://i.imgur.com/CS7rq5y.png

Okay next
10 Jan 2018: FIT Biotech's EUR 10 million financing agreements' share loan and first part of commitment fee related shares have been handed over today to Alpha Blue Ocean
See: https://www.pm360online.com/fit-biotech-oy-fit-biotechs-eur-10-million-financing-agreements-share-loan-and-first-part-of-commitment-fee-related-shares-have-been-handed-over-today-to-alpha-blue-ocean/

See performance since financing: https://i.imgur.com/N0XhSQp.png

FIT Biotech Oy Company release 20.02.2019 at 14:30 EET
Liquidity crisis, request for a tranche and changes to financial calendar and date of the Annual General Meeting
Despite the financing agreement in force, Alpha Blue Ocean (”ABO”) has not paid tranches envisaged by the agreement since 12 November 2018. This has resulted in a liquidity crisis in FIT Biotech Oy (”Company”). The Company has today filed a latest request for a tranche with ABO. Unless ABO pays this tranche by 22 February 2019, Company will have to file for bankruptcy.
See: https://www.marketscreener.com/FIT-BIOTECH-OY-22752983/news/FIT-Biotech-Oy-Liquidity-crisis-request-for-a-tranche-and-changes-to-financial-calendar-and-date-o-28037452/

I think you are able to recognize the pattern. However the best is yet to come. Just google “alpha blue ocean death spiral”. Same type of financing for Element ASA – a Norwegian based mining company.

“The Induct Manager will demand a million dollar compensation from the "Death Spiral Mortgage Company" Alpha Blue Ocean Stock Exchange and Finance”
See: https://vaaju.com/norway/the-induct-manager-will-demand-a-million-dollar-compensation-from-the-death-spiral-mortgage-company-alpha-blue-ocean-stock-exchange-and-finance/

Why Would a Company Want Death Spiral Financing?
“A company that seeks death spiral financing basically has no other option to raise money to survive.”
See: https://www.investopedia.com/terms/d/deathspiral.asp

See also:


Biotech Firms Run Away After Industry Party With Topless Dancers
See: https://www.bloombergquint.com/business/after-biotech-party-features-topless-dancers-firms-pull-support#gs.RO9Bf8oK

https://i.imgur.com/oQ4n3TC.png
Haha … Sean?

Also have a look after Pierre Vannineuse other investing company Bracknor IG. I did not check, but it possibly has a similar track record.

I could go on like this, but I think you got it. So this means “strong track record and delivering meaningful value to their shareholders.” for Ben?

Next news release:
Feb. 07, 2019: Wayland Group Receives EU-GMP Certification for German Facility
“Wayland Group is pleased to announce that it has received both Good Manufacturing Practices and Good Distribution Practices certifications from the national authority in the State of Saxony for the Company’s Ebersbach facility in Germany.”
See: https://globenewswire.com/news-release/2019/02/07/1711837/0/en/Wayland-Group-Receives-EU-GMP-Certification-for-German-Facility.html

Welcome to EudraGMDP
EudraGMDP is the name for the Union database referred to in article 111(6) of Directive 2001/83/EC and article 80(6) of Directive 2001/82/EC. It contains the following information:
· Manufacturing and import authorisations
· Good Manufacturing Practice (GMP) certificates.
· Statements of non-compliance with GMP
· GMP inspection planning in third countries
See: http://eudragmdp.ema.europa.eu/inspections/displayWelcome.do

https://i.imgur.com/W2zdxqH.png

Looks promising

https://i.imgur.com/c6yVRxu.png

SCOPE OF AUTHORISATION
Name and address of the site : Maricann GmbH, Moritzburger Weg 1, Ebersbach OT Naunhof, Sachsen, 01561, Germany
Human Medicinal Products
Authorised Operations
IMPORTATION OF MEDICINAL PRODUCTS (according to part 2)
Part 2 - IMPORTATION OF MEDICINAL PRODUCTS
2.3 Other importation activities
2.3.1 Site of physical importation
2.3.2 Importation of intermediate which undergoes further processing

But where is the GMP certificate? Latest GMP certificates for Germany:

https://i.imgur.com/bZxouN0.png
https://i.imgur.com/ZOlvlwo.png

Just for their facility in Canada. Maybe the missing of the announced GMP certificate is because of the german tender process. Maybe not, who knows …

“These certifications provide Wayland with the foundation to start selling product into the lucrative German and other developing European markets …”

Oh really? Not in my view …

Next news release:
Jan. 31, 2019: Wayland Group Comments on Recent Promotional Market Activity

“Since September 1, 2017 the Company has engaged MJM Markets and Consulting (Toronto, Canada; Follow The Money Investor Group, o/a 2632436 Ontario Limited (Toronto, Canada); Harbor Access LLC (NY, USA); Investing News Network; M. Davis & Associates Capital Inc (Vancouver, Canada); ERPR AS (Oslo, Norway); BlackX GmbH (Germany); Tycona Media (Vancouver, Canada); DiePRBerator (Germany); Global Financial Network (Toronto, Canada), and Prosdocimi (London, UK) at various times to provide investor relations services, public relations services, marketing, native advertising or other related services including the promotion of the Company, its business and/or its securities.”

See: https://globenewswire.com/news-release/2019/01/31/1708838/0/en/Wayland-Group-Comments-on-Recent-Promotional-Market-Activity.html

Really? What is your business model @ Wayland?!

Just to give you one example:

BlackX GmbH received 1,300,000 shares (each $1.50 = $1,950,000) for the creation/translation of pump articles. See: https://webfiles.thecse.com/CSE_Form_9_-_Notice_of_Issuance_of_Securities_BlackX_12Nov2018.pdf?4gdPoHHl03IN_5qafloB2.0FP4zHeqYb=

For what exactly? Example:
https://www.dgap.de/dgap/News/dgap_media/maricann-group-inc-mit-volldampf-die-zukunft-ceo-ben-ward-gibt-ausblick-ueber-hervorragende-entwicklung-der-wayland-group/?newsID=1110809

A template lacking in content with share price predictions of 3 to 5 Euro (4.5 – 7.5 CAD).

Next news release:
Jan 30 2019: Wayland Group Corporation: European Cannabis Giant Wayland is said to be in advanced talks to purchase and re-open the Voss Water bottling plant in Norway
See: https://www.ftmig.com/company-news-releases/european-cannabis-giant-wayland-is-said-to-be-in-advanced-talks-to-purchase-and-re-open-the-voss-water-bottling-plant-in-norway/

The not named London based Norwegian investor in the last paragraph is probably Lars Christian Beitnes (also mentioned in the second paragraph). After reading his name in a Wayland press release again, I got excited. Again? Yes, I have done some DD about Beitnes when Wayland announced the first Malta LOI with Medican Holdings (USD$10.1MM for a recently created shell company in Malta) - see: https://www.newcannabisventures.com/maricann-to-pay-10-million-to-acquire-malta-licensed-cannabis-producer-medican-holdings/

I was glad when Malta Enterprise terminated this LOI “Malta Enterprise then contacted Maricann to request the Company make its own application, as their preference was to work through Maricann rather than Medican.“ – see: https://www.newcannabisventures.com/maricann-to-pursue-malta-medical-cannabis-license-independently/

Why am I shocked to see the name Beitnes and Wayland in a press release?
In my view Beitnes is far away from being a person you should do deals with. He is being accused to be part of several frauds/scams in the past/present and recently left as a Chairmen of Element ASA – see: https://www.dn.no/bors/element/lars-christian-beitnes/rikard-storvestre/avtroppende-styreleder-far-100000-kroner-i-maneden-for-radgivning/2-1-498862

Element ASA … wait … yea the norwegian based mining company who is the victim of the death spiral financing by Alpha Blue Ocean Inc.!!!

There is a long thread about him in a Norwegian stock community with everything mentioned why you should avoid him – see: https://forum.hegnar.no/thread/16282/view/0/0?page=1

Because of the length of the thread, see some highlights:

I know this is much content, but if you want to make your own picture of Beitnes just dig into this whole Element ASA debacle starting last year. Two auditors (EY & PwC) and the CFO left Element … Then Beitnes left as Chairmen but now serving as external consultant for Element receiving 100.000 NOK monthly. https://www.dn.no/bors/element/lars-christian-beitnes/rikard-storvestre/avtroppende-styreleder-far-100000-kroner-i-maneden-for-radgivning/2-1-498862 would be a good start. Or dig deeper into the Swedish Pensions Authority lawsuit against Beitnes.

Finally … just ask yourself why does Ben deals with such shady persons? Did Ben no DD on those guys or did he not want to … And that is just the top of the iceberg.


TO BE CONTINUED
submitted by PHan222 to weedstocks [link] [comments]

Daily Trading Thread - Wednesday 2.7.18

Hi everyone! Thanks for joining. This sub is for active traders of crypto and stocks, those looking to make a fat YUGE profit. While all are welcome, we are more geared for traders with a serious mindset. Post your ideas for today here.
Follow us on StockTwits and chat live on our Discord: trader chat.
Wiki: resources
FINVIZ HEATMAP - FINVIZ FUTURES - FOREX - NEWS FEED
FEB 7th WED Fear & Greed Index
Economic Calendar: Results & More
Time Release For Actual Expected Prior
7:00:00 AM MBA Mortgage Applications Index 43,134.00 0.01 NA -0.03
10:30:00 AM Crude Inventories 43,134.00 - NA NA
3:00:00 PM Consumer Credit Dec - $18.0B $20.0B
Ex-Dividend: Calendar
AMG Affiliated Manag Rg $0.30 0.42%
AROC Archrock $0.12 0.00%
BCO Brinks Rg $0.15 0.71%
CVCY Central Valley B Rg $0.07 1.25%
EBTC Enterprise Banco Rg $0.15 0.00%
ETR Entergy Rg $0.89 4.80%
FII FED INVESTORS-B $0.25 3.00%
GHC Graham Hldg Rg $1.33 0.87%
GNL Glbl Net Lease - Registered $0.18 11.90%
HTBK Heritage Commerc Rg $0.11 2.61%
KBH KB Home Rg $0.03 0.28%
MATX Matson Rg $0.20 2.18%
MBTF MBT Finl Rg $0.66 8.64%
OFED Oconee Fed Finl Rg $0.10 1.40%
PGC Peapack Gladston Rg $0.05 0.00%
RGA Reinsurnce Gr Am Rg $0.50 1.32%
RMD Resmed Rg $0.35 1.43%
SBUX Starbucks Rg $0.30 1.90%
STBA S & T Bancorp Rg $0.22 2.10%
SXI Standex Intl Rg $0.18 0.62%
TBNK Territorial Bnc Rg $0.20 3.94%
WSFS WSFS Financial Rg $0.09 0.58%
WTFC Wintrust Financi Rg $0.19 0.68%
Earnings Reports: Morningstar Earnings Calendar & Results
Company Release Est. EPS Company Release Est. EPS
A10 Networks (ATEN) Afternoon 0.01 Jones Lang LaSalle (JLL) Morning 4.22
Activision Blizzard (ATVI) Afternoon N/A Kamada (KMDA) Morning 0.06
Advanced Drainage Systems (WMS) Morning N/A KapStone Paper and Packaging (KS) Afternoon 0.42
Aerohive Networks (HIVE) Afternoon N/A Keryx Biopharmaceuticals (KERX) Morning -0.18
Allegion (ALLE) Morning 0.95 Knowles (KN) Afternoon 0.36
Allstate (ALL) Afternoon 2.03 Lannett (LCI) Afternoon 0.85
Alpha and Omega Semiconductor (AOSL) Afternoon 0.16 LifeVantage (LFVN) Afternoon N/A
AMERCO (UHAL) Afternoon 9.20 Manning and Napier (MN) Afternoon 0.09
American Equity Investment Life (AEL) Afternoon 0.67 Manulife Financial (MFC) Afternoon 0.45
Anavex Life Sciences (AVXL) Morning N/A Matrix Service (MTRX) Morning 0.16
Apollo Investment (AINV) Morning 0.16 MAXIMUS (MMS) N/A 0.77
AppFolio (APPF) Afternoon N/A MDU Resources Group (MDU) Morning 0.32
Ardmore Shipping (ASC) Morning -0.15 Medical Properties Trust (MPW) Morning N/A
Aspen Insurance (AHL) Afternoon 0.89 Medidata Solutions (MDSO) Morning 0.35
Astrotech (ASTC) Morning N/A Michael Kors (KORS) Morning 1.29
AU Optronics (AUO) Morning 0.14 Moelis & Co (MC) Afternoon 0.59
Axis Capital (AXS) Afternoon 1.11 Mohawk Industries (MHK) Afternoon 3.31
Aytu Bioscience (AYTU) N/A N/A Monmouth R.E. Inv. (MNR) Afternoon 0.11
Ball (BLL) Morning 0.52 Monolithic Power Systems (MPWR) Afternoon 0.79
Beazer Homes USA (BZH) Afternoon 0.00 Natus Medical (BABY) Morning 0.62
Berry Global Group (BERY) Morning 0.65 Navios Maritime Acquisition (NNA) Morning -0.04
Brink's (BCO) Morning 1.06 Noble (NE) Afternoon N/A
Brookfield Renewable Partners (BEP) Morning 0.01 NuVasive (NUVA) Afternoon 0.67
BSB Bancorp (BLMT) Afternoon N/A NXP Semiconductors (NXPI) Afternoon 1.79
Caesarstone (CSTE) Morning 0.28 Organovo (ONVO) Morning N/A
Callaway Golf (ELY) Afternoon -0.17 Owens-Illinois (OI) Morning 0.54
Camtek (CAMT) Morning 0.10 Pandora Media (P) Afternoon N/A
Carbonite (CARB) Afternoon N/A Patterson-UTI Energy (PTEN) Morning -0.12
Cardiovascular Systems (CSII) Afternoon -0.04 Peabody Energy (BTU) Morning 1.30
Care.com (CRCM) N/A N/A PennantPark Investment (PNNT) Afternoon 0.18
CDW (CDW) Morning 0.93 Performance Food Group (PFGC) Morning 0.37
Central Garden & Pet (CENT) Afternoon 0.15 PJT Partners (PJT) Morning 0.67
Central Garden & Pet (CENTA) Afternoon N/A Pro-Dex (PDEX) N/A N/A
Cincinnati Financial (CINF) Afternoon 0.91 Prospect Capital (PSEC) Afternoon 0.18
Civitas Solutions (CIVI) Afternoon 0.17 Prudential Financial (PRU) Afternoon 2.64
CM Finance (CMFN) Afternoon 0.25 pSivida (PSDV) Morning -0.15
Cognizant Technology Solutions (CTSH) Morning 0.88 RadiSys (RSYS) Afternoon -0.06
Computer Programs & Systems (CPSI) Afternoon N/A Radware (RDWR) Morning 0.07
Cousins Properties (CUZ) Afternoon 0.02 Rapid7 (RPD) Afternoon N/A
CSG Systems International (CSGS) Afternoon 0.65 Rayonier (RYN) Afternoon 0.09
CSRA (CSRA) Afternoon 0.47 RealNetworks (RNWK) Afternoon N/A
DHI Group (DHX) Morning 0.04 Regal Entertainment Group (RGC) Afternoon 0.42
Diodes (DIOD) Afternoon 0.38 Rent-A-Center (RCII) Afternoon 0.07
DTE Energy (DTE) Morning 1.00 Rio Tinto (RIO) Morning N/A
Ellie Mae (ELLI) Afternoon 0.32 Sanofi (SNY) Morning 0.68
EnerSys (ENS) Afternoon 1.14 Statoil ASA (STO) Morning 0.34
ePlus (PLUS) Afternoon 0.84 Steris (STE) Morning 1.07
Exelon (EXC) Morning 0.60 Suncor Energy (SU) Afternoon 0.44
FBL Financial Group (FFG) Afternoon N/A Synaptics (SYNA) Afternoon 1.09
First Solar (FSLR) Afternoon 0.48 Taro Pharmaceutical Industries (TARO) Afternoon N/A
FirstService (FSV) Morning 0.48 Taubman Centers (TCO) Afternoon N/A
Fonar (FONR) Morning N/A Taylor Morrison Home (TMHC) Morning 0.70
Forward Air (FWRD) Afternoon 0.62 Tesla (TSLA) Afternoon -3.75
GGP (GGP) Morning 0.20 The Carlyle Group (CG) Morning 0.62
GlaxoSmithKline (GSK) Afternoon 0.65 Timken (TKR) Morning 0.67
Granite Point Mortgage Trust (GPMT) Afternoon 0.36 Torchmark (TMK) Afternoon 1.23
Green Plains Partners (GPP) Afternoon 0.47 TriNet Group (TNET) Afternoon N/A
Hain Celestial Group (HAIN) Morning 0.42 Trivago (TRVG) Morning -0.02
Hasbro (HAS) Morning 2.04 Twitter (TWTR) Morning 0.10
Hennessy Capital Acquisition (BLBD) Morning 0.02 U.S. Global Investors (GROW) Morning N/A
Hornbeck Offshore Services (HOS) Afternoon -0.73 Ubiquiti Networks (UBNT) Morning N/A
Hortonworks (HDP) Afternoon N/A Usa Compression Partners (USAC) Morning N/A
Humana (HUM) Morning 2.00 Valvoline (VVV) Afternoon 0.28
IAC/InterActiveCorp (IAC) Afternoon 0.92 Verisign (VRSN) Afternoon 0.99
Infinera (INFN) Afternoon -0.21 ViaSat (VSAT) Afternoon N/A
Innoviva (INVA) Afternoon 0.38 Walker & Dunlop (WD) Morning 1.02
Inphi (IPHI) Afternoon 0.08 Watts Water Technologies (WTS) Afternoon N/A
Intercontinental Exchange (ICE) Morning 0.72 Web.com Group (WEB) Afternoon N/A
Intermolecular (IMI) Afternoon N/A Workiva (WK) Afternoon N/A
INTL Fcstone (INTL) Afternoon N/A World Wrestling Entertainment (WWE) Morning 0.18
Invacare (IVC) Afternoon -0.44 Xcel Energy (XEL) Morning 0.43
Investors Title (ITIC) Morning N/A Xplore Technologies (XPLR) Afternoon 0.02
iPass (IPAS) Afternoon N/A XPO Logistics (XPO) Afternoon 0.43
iRobot (IRBT) Afternoon 0.25 Yelp (YELP) Afternoon 0.05
J2 Global (JCOM) Afternoon 1.70 Yum China (YUMC) Afternoon 0.18
Jacobs Engineering Group (JEC) Morning 0.67 Zayo Group (ZAYO) Morning 0.12
Jones Lang LaSalle (JLL) Morning 4.22 Zynga (ZNGA) Afternoon 0.01
PRE-MARKET MOVERS: $UVXY $BSWN $TVIX $SNAP $YANG $VIXY $VXX $ALLT $DPW $SDOW $CLF $SQM $SPXU $SPXS $XNET $TZA $UGAZ $QID $TWTR $SDS $CMCM $JNUG
ROCKET BOT - FINVIZ TOP GAINERS - FINVIZ TOP LOSERS
Crypto Watch List: BTC XRP ETH LTC FUN OMG POE XRB GAS NEO SC ZCL XLM XVG PPT SALT LEND ICX ETC STEEM WTC EOS VEN
COIN MARKET CAP - COINDESK NEWS - RISING/FALLING
Disclaimer: The opinions in this thread and forum are solely the opinions of the individual account holders and contributors. The info should not be regarded as investment advice or as a recommendation of any particular security. All investments entail risks. As with most things in life, caveat emptor.
submitted by theprofitgod to The_Profit [link] [comments]

TFS Price Action Trading : Belajar Asas Forex Apa Itu Forex? Pengenalan Asas  Belajar Forex Percuma ... Belajar Forex Asas - 05 Leverage tu Ape? - YouTube  BELAJAR ASAS FOREX PERCUMA - YouTube Belajar Forex Asas - 11 Market Structure - YouTube

Share ideas, debate tactics, and swap war stories with forex traders from around the world. ASAS FOREX - Sokongan Dan Rintangan (Support & Resistance) ... Sebelum anda boleh berdagang dengan jayanya dalam FOREX, anda mesti memahami konsep-konsep sokongan dan rintangan. Ini terlalu kerap dirujuk sewaktu menganalisis trend, jadi anda perlu membiasakan diri anda dengan terma dan makna istilah ini sebelum berdagang. Forex Education; Nota Asas Fundamental; Members: 0 Members and 1 Guest are viewing this topic. Share Topic Similar Topics Fundamental Issue Started by Mulyana on Fundamental. 27 Replies 606 Views January 02, 2020, 04:05:56 AM by Alfrians : Economi news fundamental ... Asas Forex adalah sama seperti mana perniagaan lain iaitu membeli satu mata wang pada harga rendah dan menjualnya semula setelah ada kenaikan harga untuk mendapat keuntungan. Kelengkapan asas Forex trading. Desktop (PC) atau Laptop. Gunakan mana-mana yang anda rasa sesuai. Jika anda inginkan skrin yang besar, gunalah PC. Asas forex ini perlu difahamkan secara teliti dan tepat agar anda tidak akan rasa tertipu pada mana-mana broker forex. Banyak trader yang gagal kerana mereka rakus akan teknik berbanding asas forex yang mudah dan ringkas ini. Trading Dengan Weltrade. Kelebihan menggunakan perkhidmatan Weltrade:

[index] [1953] [5483] [5152] [3315] [3603] [3012] [1407] [4498] [3052] [4639]

TFS Price Action Trading : Belajar Asas Forex

Ramai trader di seluruh dunia menggunakan naked chart ataupun price action kerana ianya sangat mudah dah simple. Tambahan pula teknik ini adalah antara yang ... Jom tonton tutorial ringkas bagaimana nak menanda kawasan support and resistance melalui beberapa kaedah mudah. Belajar forex melalui buku di sini http://cha... Belajar Forex Asas - 11 Market Structure [Bahasa Melayu] Cara mudah trade forex guna market structure. Market structure adalah tulang belakang setiap naked c... Assalamualaikum semua. Atas permintaan ramai, inshaAllah saya akan cuba commit untuk upload satu per satu episode pembelajaran setiap hari 'weekdays' dalam S... Assalamualaikum dan salam sejahtera, video kali ini adalah sambungan dari video Belajar Forex Siri 1, jika anda ketinggalan boleh tengok video tersebut di li...

#